Over de site

Op deze site wil ik uiting geven aan mijn passie voor de prog- en rockmuziek door het schrijven van recensies over cd’s uit eigen collectie. Jarenlang heb ik met veel plezier geschreven voor anderen en dat wil ik ook blijven doen. Op een bepaald moment vond ik het zonde om alleen maar tijd te steken in de nieuwste releases, terwijl er een kast vol parels naast me staat. Na een nachtje brainstormen wist ik het.

Op Prog & Rock presenteer ik een dwarsdoorsnede van mijn smaak. Met zevenmijlslaarzen aan banjer ik door m’n collectie. Je mag voor 80% prog- en voor 20% rockrecensies verwachten. Het zal veel neo-prog zijn, maar ook gaan er regelmatig jaren ‘70 albums onder de loep. Ik heb wat met de ninetees en ook mag het zo af en toe wel iets steviger zijn. Qua rock kan je recensies tegemoet zien van onder andere Dire Straits en Jackson Browne.

Het is niet m’n streven actueel te zijn, toch wil ik regelmatig de site verversen met twee nieuw geschreven recensies.